Пластикові баки для душа.

Обладнати літній душ і обійтися при цьому невеликими витратами - мрія кожного любителя заміського дачного відпочинку. Якщо Ви один з них, то дана стаття саме для Вас, так як мова піде про пластикові баках, які чудово підійдуть для облаштування душової кабіни.

Переваги пластикових баків.

Даний тип ємності має низку переваг:

• Доступна ціна

• Мала вага і велика місткість

• Великий термін експлуатації

• Стійкий перед впливом зовнішніх факторів

• Легко встановлюється

При установці необхідно завчасно продумати форму пластикового бака. Це значно прискорить і полегшить процес її монтажу на конструкцію кабіни річного душа. Пластикові баки плоскої форми можна використовувати не тільки як ємність, де буде зберігається і нагріватися вода, а й як дах душової кабінки. Це дозволить Вам трохи заощадити на матеріалах.

Перевагою таких баків є їх екологічність. Появі на їх стінках грибка і бактерій виключено, що дозволяє зберегти воду чистою. Про це не варто забувати, особливо в тих випадках, коли душем користуються нечасто. Як варіант, встановлюється спеціальна кришка, збільшуючи надходження повітря і не даючи воді застоятися.

Такі баки на відміну від своїх металевих аналогів не іржавіють, на них не чинять негативний вплив сонячні промені.

Бак для душа з еластичної полімерної тканини.

Крім пластикових, можемо запропонувати Вам аналогічні вироби з полімерних тканин. Вони більш еластичні, що надає їм ряд додаткових властивостей. Будучи легким і володіючи компактним розміром, зовні виріб нагадує подушку. Бак може збільшуватися в розмірі в міру заповнення водою.

Місткість від 200 до 350 літрів води. У них можна перевозити воду або використовувати для її зберігання. Також можна застосувати як резервуар для здійснення поливу на ділянці. Даний бак невеликий, складається в разі необхідності (чого не скажеш про твердий пластиковий бак), вміщаючись в маленький пакет, вага при цьому складає всього пару кілограм. Це робить його більш транспортабельним, що вельми зручно для любителів заміського відпочинку.

Маючи здатність розтягуватися і змінювати форму баки з полімеру не менше міцні і довговічні ніж їх аналоги на твердому каркасі. Вони добре зберігають форму будучи заповненими водою і не піддаються згубному впливу ультрафіолету, що виключає необхідність приховувати його від прямого попадання прямих сонячних променів.