Ємність необхідно встановлювати на рівній основі площею, принаймні, не менше, ніж габарити ємності. Фізичний тиск, вплив на виріб не допускається.

- Підстава має бути жорсткою з мінімальним перепадом та нахилами. Мінімально допустимі відхилення на довжині один метр – 2 мм.

- Виступи та западини допускаються на рівній поверхні не більше 1 мм.

- Підготовлений майданчик для встановлення ємності повинен бути ретельно вирівняний (вироблено вібро-трамбування або влаштовано бетонну основу.

- Майданчик повинен витримувати масу заповненої ємності.

- Кріплення ємності до основи не потрібне.

- Дно ємності має спиратися на рівну основу по всій його поверхні. Не можна допустити звісу ємності з жорсткої основи. Площа основи має бути більшою або дорівнює площі ємності.

- При встановленні ємності на металеву конструкцію незалежно від висоти

розміщення ємності основа має бути рівною і цільною. Не допускається монтаж на ребра жорсткості, з якою б переодичністю вони не були. Забороняється

встановлювати ємності на ґрати будь-якого типу! Несучі металеві конструкції

повинні витримувати вагу повністю заповненої ємності та не допускати вигинів.

- Проводьте візуальний огляд ємності перед монтажем. Дрібні подряпини завглибшки 1-2 мм. не страшні. У разі виявлення тріщин або пробоїв, дефектів, повідомити завод-виробник для їх усунення.

- При вивантаженні рідини з ємності, бак повинен перебувати у відкритому стані. ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ спускати рідину при закритій кришці. Через створення вакууму, може вийти з ладу насосне обладнання або пошкодитися бак.

Увага! Приєднання до пластикової ємності додаткового обладнання або підключення ємності до системи водопостачання повинно здійснюватися кваліфікованими фахівцями з погодженням із заводом-виробником

  Встановлення штуцера.
Розмір коронки на дриль повинен чітко збігатися з діаметром штуцера, щоб уникнути можливості витоку рідини. Штуцер для спорожнення ємності встановлюється спеціально відведеному місці, внизу ємності. Додаткові штуцери встановлюються лише за погодженням із виробником.

Сполучні труби та шланги, способи їх кріплення.

При підключенні труб та шлангів передбачити використання гнучких з'єднань для того, щоб уникнути підвищеної напруги виробу. Підключення ємності до механізмів має проходити через компенсатори, гнучкі вставки, рухомі деталі для виключення впливів вібрації та механічного тиску на ємність